Onze koeriers kunnen wij breed inzetten om door heel Nederland te kunnen bezorgen. Dit, door middel van een transportbus of bakwagen. Doordat wij onze koeriers breed kunnen inzetten betekent het dat wij dus meer dan alleen regionaal bezorgen.

U kunt er voor kiezen om door heel Nederland iets af te leveren. Met onze ervaren chauffeurs, snelle en betrouwbare bezorgingen, kunnen wij onze service waarborgen aan al onze klanten.

Het fijne van onze service is dat wij alles in overleg met u afstemmen. Het mooie hiervan is, is dat het tegen een vast tarief gaat waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Extra zekerheid is namelijk altijd welkom. 

Onze vervoerders zijn onderdeel van uw bezorging. Dus, wat mag er van EuroTrade Logistics verwacht worden? Een professionele omgang met belangrijke vervoersdocumenten, zakelijke afhandeling en correcte aflevering van uw producten.

Wij, van EuroTrade Logistics zijn er trots op dat wij met onze kennis, ervaring en expertise vele bedrijven hebben mogen helpen met het verzorgen van het logistieke proces. Wij staan met ontzettend veel plezier voor u klaar! Meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie.